L' Equip

El Casal és dirigit per la FUNDACIÓ PRIVADA CASAL BENÈFIC PREMIANENC. Es tracta d’una entitat , sense ànim de lucre, el patrimoni del qual, rendiments i recursos obtinguts es destinen, directament i exclusivament, al benestar de les persones.

L’administració i la direcció de la Fundació està constituida actualment:

 

President

Joan Gurí

Vicepresident

Jaume Recolons

Secretària

Elisenda Busquets

Tresorera

Josefina Macià

Vocals

Cesca Domenech (en representació del Sr.Alcalde) i Esteve Fornells (en representació del Rector Mn. Lluis Petit).

El nostre equip de treball multidisciplinari el formen professionals amb especialització en gerontologia i geriatria. La seva missió és cuidar i acompanyar aquelles persones que han pres la decisió de viure al Casal, perquè gaudeixin del benestar més gran i qualitat de vida.

L’Amadeo Martínez, Director i Psicòleg. Llicenciat en Psicologia, amb un Màster en Neuropsicologia i Demències amb formacions especialitzades en Psicologia clínica, Psicogeriatria, Neuropsicologia, Psicoteràpia, Psicologia Organitzacional…

La Mercedes de la Vega, Supervisora. Graduada en Infermeria per la Universitat de Girona (UDG), treballa al Casal des de l’any 2001 que va començar  com  Auxiliar  i des de l’any 2019, és la Supervisora.

La Manuela Sánchez, Governanta. Es part de l’equip des de l’any 2009.

L’Equip Sanitari format pel metge,  el Ricardo Runno , dues infermeres: La Marta Torres i la Mary Luz Humerez , i una ajudant d’infermeria, la Sònia Quintana, estudiant de 3er Curs del Grau d’infermeria. 

La Mayte, Graduada com Fisioterapeuta amb especialitat en Geriatria i Postgraus en: Terapia Miofascial, Acupuntura del Dolor, Terapia Estructural en extremitats superiores, inferiors i tronc. Cursos de Monitora en Rehabilitació de Pilates i sòl pelvià i curs d’electroteràpia entre d’altres.

La Florencia Scola , la Terapeuta Ocupacional Graduada per la Universitat de Buenos Aires amb l’especialitat en Geriatria. A través d’activitats rehabilita la pèrdua de funcionalitat com el fet de vestir-se, la higiene, l’alimentació..

La Pasión Molina, l’Animadora Sociocultural que substitueix a la Nuria García.   Té cursos d’Auxiliar d’Infermeria, Animació Sociocultural, Trastorns d’ansietat i depressió, Estimulació cognitiva i Atenció a l’Alzheimer entre els més destacats.

La Laura Rigola , la Treballadora Social, que substitueix a la Marta Pérez.

Un equip de més de 30 auxiliars , superant la ràtio que s’estipula des de la Generalitat amb formacions d’Auxiliars d’Infermeria o Auxiliars en Geriatria amb diversos cursos en Primers auxilis, Demències i Alzheimer.

L’Eva Sánchez, Gestió de Personal, la Loreto Molina de Contabilitat i l’Alejandra Pérez-Tome, Graduada en Relacions Públiques i Marketing i actualment cursant el Grau de Publicitat porta la Comunicació del Centre.

La Paula Circujano i el Jordi Bohigues en Recepció.

El Mariano Romero, com Matenimient.

Blanca Sala i Carlixta Chalas com Servei de Bugaderia 

Fany Mejía, Fátima Hamham, Julieta Mendes, María José Ruiz, María Sosa, Naima Ghazi i Rosario Alcaide com Neteja .