El passat 4.05.14 a la residència, varem celebrar el Dia de la Mare. La convocatòria feta a les famílies sota el lema “Regala un pastís a la teva mare en el seu dia” ens va aportar una resposta més que important. A partir de les 11è els pastissos vam anar desfilant cap a la cuina. La nostra recepcionista, la Rosa, anava fent llistat de concursants. Fins un total de 18 pastissos, a quin millor!!!

 

Reunits residents i familiars al jardí del carrer Martí Casas on hi feia un solet primaveral fantàstic el jurat format pel Francesc ( resident), la Felisa( familiar), la Maite( cuinera), l’Antonio ( auxiliar), la Montse( netejadora) i la Rosa( recepcionista) van escollir com a guanyadora del 1er premi el pastís de ” mojito” realitzat per la Sra. Isabel Polo. El premi, gentilesa del restaurant “La Gota”, constava de dos àpats a degustar de dilluns a divendres al migdia.

El 2on premi, per gentilesa de Centre Esportiu Municipal de Premià de Mar -CEM-, constava de dos Spa per a realitzar en qualsevol dels dies de la setmana . Aquest premi el va recollir la Sra Coby Van der Wal per realitzar una gran galeta d’espècies, que era boníssima!!!

 

Un cop realitzada l’entrega de premis, tots els assistents van realitzar la degustació dels pastissos.

 

Des d’ aquesta pàgina vull donar les gràcies a residents, treballadors i famílies que van fer possible que tots plegats en sentíssim especials.

 

Carme Semis i Colom. Directora.