El control i la millora continuada de la qualitat assistencial i d'atenció és un compromís de la Fundació Casal Benèfic Premianenc amb els usuaris, familiars i professionals. Per aquest motiu s'ha fet una enquesta de qualitat del servei als residents, a les famílies i als professionals del Casal amb l'objectiu de millorar tant en els aspectes estructurals com en els processos d'atenció per tal de determinar objectius de millora.

 

Aquí hi podeu veure els resultats de les enquestes:

 

       - Enquesta residents

       - Enquesta famílies

       - Enquesta professionals

 

 

Benvolguts/des,

 

Aquest any a la Fundació Casal Benèfic Premianenc vàrem tenir la iniciativa d’organitzar per les festes de Nadal una cistella solidària que ens serviria per a recollir diners per Càritas de la Parròquia de Sant Cristòfol de la nostra població.

 

La resposta de proveïdors, familiars, personal, institucions i establiments de la població va estar tot un èxit. Finalment vam poder fer dues grans cistelles que vam sortejar el dia 05.01 després de l’arribada dels Reis. Les persones guanyadores  van estar la Sra Mercè Pérez i la Sra Mª Angels Martínez.

 

La Sra Carme Xicart, representant de Càritas va recollir els 400€ que vàrem aconseguir amb la venda de tiquets a 1€ de cost. Els diners recollits s’han destinat a pagar rebuts d’aigua i llum de persones de la població, que no en poden fer front.

 

Estem molt contents de l’èxit d’aquesta iniciativa i orgullosos d’haver aconseguit la vostra participació. Per això us vull donar les gràcies en nom de la junta, la gerència i de la direcció.

 

Moltes gràcies!!!

 

Rebeu una forta abraçada,

 

 

 

Carme Semís i Colom. Directora.

 

Premià de Mar 19 de gener 2015

 

 

Leer más: CARTA D´AGRAÏMENT ALS COL.LABORADORS DE LA CISTELLA SOLIDÀRIA